Loodgieter

Bij ons kunt u terecht voor tal van loodgieterswerkzaamheden en installatiewerk. Wij kunnen uw complete cv-installatie aansluiten, maar ook leggen wij vloerverwarming en sluiten vloerverwarmingspompen aan.

Ook voor het aansluiten, vervangen of verplaatsen van radiatoren van bijvoorbeeld de merken, Henrad, Jaga of Radson kunt u bij ons terecht.

Wij leggen, indien gewenst, uw nieuwe riolering aan of passen het oude pvc systeem aan. Het compleet plaatsen en aansluiten van een nieuwe keuken of badkamer sanitair of het verleggen of aansluiten van een pvc afvoer is geen probleem voor van Trier Bouw.

Wij verrichten alle soorten werkzaamheden aan koperen en flexibele warm-en koud- waterleidingen of gasleidingen. Ook kunnen wij meten op gasdichtheid. Vraag ons ook voor het aansluiten of vervangen van kranen, toilet, of inbouwreservoir.

Wij maken, bij aanleg van nieuwe leidingen voor centrale verwarming , gas en warm en koud water vaak gebruik van flexibele leidingen en perskoppelingen. Hierdoor kunnen wij snel en eenvoudig werken met een zeer goed resultaat op water- en gasdichtheid.

Wij kunnen werken met de flexibele leidingen en perskoppelingen van de bekende merken Bonfix, VSH Xpress, Uponor, Henco, Wavin en Geberit.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of heeft u gewoon een vraag, bel gerust: 06-21551241 of neem contact met ons op via ons contactformulier.